Μήτρογλου: «Ήθελα να βοηθήσω αμέσως την Αϊντχόφεν»

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της PSV κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμμετοχή του, αλλά και το καλωσόρισμα από τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Μήτρογλου: «Ήθελα να βοηθήσω αμέσως την Αϊντχόφεν»

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου με το δανεισμό του από την Γαλατασαράι στην Αϊντχόφεν.

Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα πραγματοποίησε ήδη το επίσημο ντεμπούτο του με την ολλανδική ομάδα για playoffs του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και πρόλαβε να εντυπωσιάσει στα 10' που αγωνίστηκε.

Στο τέλος του αγώνα ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι νέος στην ομάδα, αλλά η νοοτροπία εδώ είναι παρόμοια με αυτή της Γερμανίας όπου μεγάλωσα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε, συγχαρητήρια στην ομάδα. To πλάνο ήταν να καθίσω στον πάγκο, ήταν 50-50 να παίξω, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Δεν είμαι ήρωας, δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στιλ παιχνιδιού του:

«Είμαι επιθετικός, έχω ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κρατώντας τη μπάλα. Οι άλλοι πρέπει να περιγράψουν τις ικανότητές μου, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου».