ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς της στα μικροεπεισόδια της χθεσινής (22/08) αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία!

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον της σλοβακικής αστυνομίας υπάρχουν από τον ΠΑΟΚ, καθώς στην χθεσινή (22/08) αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League υπήρξαν κάποια επεισόδια μικρής έντασης, στα οποία η αστυνομία έκανε χρήση βίας.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» προέβησαν σε καταγγελίες πως η συμπεριφορά της αστυνομίας ήταν παραπάνω από προκλητική, καθώς εκτός από τα δακρυγόνα, οι Σλοβάκοι αστυνομικοί επιστράτευσαν ακόμα και πλαστικές σφαίρες στις συγκρούσεις χαμηλής έντασης μια ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

Οι επικεφαλής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με την σειρά τους έκαναν έντονα παράπονα τόσο στους απεσταλμένους της UEFA όσο και στην διοίκηση της Σλόβαν, καθώς έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να προβούν σε διάβημα προς την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για χρήση βίας των αρχών απέναντι σε οπαδούς.

Τέλος, να σημειώσουμε πως έγιναν 6 προσαγωγές φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στην αστυνομική διεύθυνση της Μπρατισλάβας, καθώς υπήρξαν και 4 τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο.