Καραμάν: «Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει δυσκολίες»

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ Ουνάλ Καραμάν ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ πως, φαβορί δεν υπάρχει από τη στιγμή που δεν έχει παιχτεί ακόμα ο αγώνας. Τι δήλωσε για το άδειο ΟΑΚΑ.

Καραμάν: «Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει δυσκολίες»

Ο Ουνάλ Καραμάν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ (21/8, 21:00 Novasports 1HD) για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, και ξεκαθάρισε πως δε βλέπει κάποιο φαβορί από τη στιγμή που δεν έχει παιχτεί ακόμα το ματς.

Καρντόσο: «Δεν υπάρχουν κλίκες στα αποδυτήρια»

Αναφέρθηκε και στο άδειο λόγω της τιμωρία της «Ένωσης» ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν είναι πλεονέκτημα η μειονέκτημα το άδειο γήπεδο για τους Τούρκους.

Μπάρκας: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για να προκριθούμε»

Αναλυτικά ο Καραμάν δήλωσε:

«Δεν υπάρχει φαβορί σε ένα ματς που δεν έχει παιχτεί ακόμη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τραπεζούντα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Ξέρουμε καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τον σεβόμαστε. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, με καλές μονάδες, αλλά κάποιες στιγμές αντιμετωπίζει δυσκολίες. Θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και περιμένουμε το αποτέλεσμα».

Και κατέληξε για το άδειο ΟΑΚΑ:

«Θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι να υπάρχουν φίλαθλοι και να είναι γιορτή. Όμως ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο. Θα δούμε αν η απουσία του κόσμου θα είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα».