Η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με Τραμπζονσπόρ (pic)

Δίχως τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρα Κλωναρίδη απέναντι στην τουρκική ομάδα - Δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι και μία μέρα πριν από τον πρώτο αγώνα (22/8, 21.00).

Η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με Τραμπζονσπόρ (pic)

Αναμενόμενες είναι οι απουσίες της ΑΕΚ από τη λίστα που δήλωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην UEFA για τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Τραμπζονσπόρ στις 22 και 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο των πλέι οφς του Europa League.

Ειδικότερα, από τη λίστα της «Ένωσης» απουσιάζουν οι ανέτοιμοι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βίκτωρας Κλωναρίδης (αμφότεροι συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα), ενώ τη θέση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς πήρε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Δείτε το σχετικό ποστ της ΑΕΚ:

Τη λίστα της ΑΕΚ αποτελούν αναλυτικά οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μπότος, Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αλμπάνης, Κλωναρίδης.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μέχρι και δύο αλλαγές στη δηλωθείσα λίστα, κάτι που μπορεί να κάνει μέχρι και μία μέρα πριν από τον πρώτο αγώνα με την Τραμπζονσπόρ, ήτοι την Τετάρτη, 21 Αυγούστου.