Άρης - Μόλντε 3-1: Το πάλεψε αλλά «λύγισε» στην παράταση ο Άρης (highlights)

Οι «κίτρινοι» γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση, έστειλαν το ματς στην παράταση αλλά το γκολ του Μπολί τους στέρησε το εισιτήριο για τα play off του Europa League.

Άρης - Μόλντε 3-1: Το πάλεψε αλλά «λύγισε» στην παράταση ο Άρης (highlights)

Ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά του παιχνίδια έκανε ο Άρης απέναντι στη Μόλντε, που γύρισε το 3-0 του πρώτου ματς, ωστόσο στην παράταση «λύγισε», χάνοντας την ευκαιρία να περάσει στα play off του Europa League. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το πρώτο γκολ που έβαλε «φωτιά» στο «Κλ. Βικελίδης» σημείωσε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Ματίγια (25').

Τα γκολ του Άρης - Μόλντε 3-1

Σαν να μην έφτανε αυτό, 12 λεπτά αργότερα, ο Δεληζήσης από κοντά μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Φετφατζίδη έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μπήκε αποφασισμένο να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα αλλά οι προσπάθειες των Κόρχουτ (50’) και Ρόουζ (52’) δεν βρήκαν δίχτυα. Ότι δεν κατάφεραν εκείνοι, το έκανε ο Ντιγκινί στο 84’. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από τη σέντρα του Σούντγκρεν πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, οι γηπεδούχοι έχασαν τις ευκαιρίες, οι Νορβηγοί σκόραραν. Ο Μπολί στο 104' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη, κρέμασε τον Κουέστα (λανθασμένη έξοδος), «παγώνοντας» τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (104' Μπάσα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (78' Γιουνές), Λάρσον (64' Μαρτίνες), Ντιγκινί (102' Τόνσο), Ιντέγε

Μόλντε: Κράνιξ, Χάουγκεν (55' Φόρεν), Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνμπακ, Χάραλντσεϊντ, Άουρσνες, Χουσάιν, Χέσταντ (99' Κνούντζον), Άικρεμ (75' Έλινγκσεν), Ούι (88' Μπολί), Τζέιμς.