Λέγκια - Ατρόμητος 0-0: «Ζωντανός» με σούπερ Μέγιερι! (highlights)

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, χάρη στον Μέγιερι και την άψογη αμυντική λειτουργία του, έμεινε ο Ατρόμητος, ο οποίος απέσπασε 0-0 στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη Τετάρτη στο Περιστέρι.

Λέγκια - Ατρόμητος 0-0: «Ζωντανός» με σούπερ Μέγιερι! (highlights)

Με σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο στην Πολωνία ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θέση πήραν οι Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης και Νάτσος. Στο κέντρο αμυντικά χαφ ήταν οι Καχίλα, Χαρίσης και Μάντσον, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν δεξιά ο Ούμπιδες, αριστερά ο Μανούσος και στην κορυφή ο Βέλλιος.

Οι Πολωνοί κυριάρχησαν στο παιχνίδι, αλλά έπεσαν πάνω στον τοίχο Μέγιερι. Κι αν ο Ούγγρος δεν απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο (0-0). Δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν χρειάστηκε να κρατήσει το μηδέν σε πολλές περιπτώσεις.

Ένα φάουλ του Νοβίκοβας τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι στο 50’ γεγονός που έδωσε ώθηση στη Λέγκια, ενώ παράλληλα «τρόμαξε» τους Περιστεριώτες.

Στο 65’ ο Ούγγρος χρειάστηκε να επέμβει σε τετ α τετ του Κουλένιας, ενώ ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έδειξε εκ νέου τα αντανακλαστικά του στο 74’ όταν σε φάουλ του Καρλίτος έδιωξε και πάλι την μπάλα η οποία βρήκε και στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει τις προϋποθέσεις για μια αντεπίθεση που θα του έδινε την ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Στο 82ο λεπτό ο Μέγιερι έδειξε ξανά την κλάση του αφού ο Λουκίνιας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε δυνατά όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατέβασε και πάλι τα ρολά στερώντας από τους Πολωνούς το γκολ.

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέτσοβιτς, Γιεντρέιτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66' Καρλίτος).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Χαρίσης (72' Ουγκράι), Ούμπιδες (61' Ρόσα), Μανούσος (84' Ταλόχα), Μάντσον, Νάτσος, Βέλλιος, Ρισβάνης.