Μόλντε - Άρης 3-0: Συντριβή του ονείρου στη Νορβηγία (highlights)

Ολα στραβά κι ανάποδα πήγαν για τον Άρη στη Νορβηγία, όπου ηττήθηκε 0-3 από τη Μόλντε και ελπίζει μόνο σε θαύμα στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης για να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Μόλντε - Άρης 3-0: Συντριβή του ονείρου στη Νορβηγία (highlights)

Σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο πορτιέρε της ελληνικής ομάδας, Κουέστα, ο οποίος ήταν εκ των μοιραίων στο εφιαλτικό πεντάλεπτο (27'-32') στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλντε - Άρης 3-0: Τα γκολ της αναμέτρησης

Στο 27', οι παίκτες της Μόλντε άλλαξαν την μπάλα στα όρια της περιοχής του Άρη και ο Έικρεμ με ωραίο σουτ έκανε το 1-0! Στο 32', ο Κουέστα έκανε τραγικό λάθος και ο Χέσταντ -μετά από φάση διαρκείας- το εκμεταλλεύθηκε κάνοντας το 2-0 για τους Νορβηγούς!

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Άρη στο 64', λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε ο Βέλεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε 2-0, ήρθε η... καταστροφή για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθώς στο 87' ο Έλιγκσεν, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, διαμόρφωσε με ευθύβολο σουτ το τελικό σκορ.

ΜΟΛΝΤΕ (Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσάιν (72’ Έλιγκσεν), Άουρσνες, Χάραλντσέιντ, Χέσταντ (90+2 Μόστρεμ), Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο (85’ Κνούτζον).

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Ματίγια, Σάσα, Τόνσο (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (80’ Ιντέγε).