Άρης: Τιμωρία της ΟΥΕΦΑ σε Παντελίδη, δεν κάθεται στον πάγκο με Μόλντε

Δίχως τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη, θα αγωνιστεί ο Άρης κόντρα στην Μόλντε στη Νορβηγία, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Άρης: Τιμωρία της ΟΥΕΦΑ σε Παντελίδη, δεν κάθεται στον πάγκο με Μόλντε

Με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ ο Σάββας Παντελίδης και θα απουσιάσει από τον πάγκο του Άρη στον αγώνα της Πέμπτης (08/08) κόντρα στην Μόλντε στη Νορβηγία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε για ένα περιστατικό που είχε στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού στην προηγούμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού, καθώς φάνηκε να ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς της κυπριακής ομάδας.

Ο Ιταλός παρατηρητής είχε γράψει τότε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα και το αποτέλεσμα ήταν να τιμωρηθεί ο Έλληνας προπονητήςαπό την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς θεωρήθηκε πως δεν θα έπρεπε να αντιδράσει στις προκλήσεις των οπαδών της ΑΕΛ.

Σημειώνεται πως ο Άρης φιλοξενείται από την Μόλντε την Πέμπτη (08/08) στις 20.00 ώρα Ελλάδας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα (15/08).