Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Άρη στο Europa League

Δείτε τους αντίπαλους της ΑΕΚ, του Ατρομήτου, του Άρη στο Europa League και του ΠΑΟΚ εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλειστεί από τον Άγιαξ.

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Άρη στο Europa League

Βγήκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τα Play offs του Europa League και είναι οι εξής:

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σλόβαν Μρατισλάβας- Ντάνταλκ εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορά» θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας, και η ρεβάνς στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα.

Η Σπάρτα Πράγας ή η Τραμπζονσπόρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ΑΕΚ πριν τους ομίλους του Europa League εφόσον φυσικά η «Ένωση» ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο την Κραϊόβα.Σε μία τέτοια περίπτωση, η «Ένωση» θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των στο ΟΑΚΑ, στις 22 Αυγούστου, και θα πάει μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στην Τσεχία ή στην Τουρκία για τη ρεβάνς.

Με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Τέλος ο Άρης θα παίξει με την Παρτιζάν ή την Μαλάτιασπορ εφόσον αποκλείσει στον τρίτο γύρο του Europa League τη νορβηγική Μόλντε. Το πρώτο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου.