Ατρόμητος - Ντουνάισκα Στρέντα 3-2: Έκανε το καθήκον του και βλέπει Λέγκια (vids)

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν και στο Περιστέρι της Ντουνάισκα Στρέντα και ετοιμάζονται για τα ματς με τη Λέγκια Βαρσοβίας

Ατρόμητος - Ντουνάισκα Στρέντα 3-2: Έκανε το καθήκον του και βλέπει Λέγκια (vids)

Ο Ατρόμητος διπλασίασε τις νίκες απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα αφού επικράτησε με 3-2 στο Περιστέρι, προκρίθηκε στην επόμενη φάση, εκεί που περιμένει η Λέγκια Βαρσοβίας.

VIDEO: Τα highlights του αγώνα Ατρόμητος - Ντουνάισκα Στρέντα 3-2

Οι Περιστεριώτες έπαθαν και έμαθαν από τον περσινό αποκλεισμό και πήραν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο. Οι Σλοβάκοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά, ωστόσο ο Κατράνης στο 22' με εξαιρετική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η ροή του αγώνα κυλούσε φυσιολογικά. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή και την υπεροχή και έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα από τη Ντουνάισκα. Στο 27ο λεπτό μάλιστα, ο Ούμπιδες έβγαλε τον Μανούσο στην αντεπίθεση και ο ο ίδιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Όραβετς. Την εκτέλεη ανέλαβε ο ίδιος πραγματοποιώντας το 2-0, σκορ που έκανε τα πράγματα από δύσκολα έως ακατόρθωτα για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος η Ντουνάισκα θέλησε να αντιδράσει και το έκανε σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Ραμίρεζ με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό το εύστοχο πέναλτι του Κάλμαρ στο 71'. Τα... καρδιοχτύπια ευτυχώς κράτησαν λίγο, αφού στο 77' ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ρισβάνης με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Ατρόμητος: Μέγιερι , Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Κυβρακίδης, Χαρίσης, Μάντσον, Ενσικουλού )70' - Ρόσα), Ούμπιδες, Μανούσος, Βέλλιος (60' Καχίλα)

Ντουνάισκα: Τζένλτιτσκα, Καμαρένα, Όραβετς (62' Βεσελόφσκι), Κρούζλιακ, Κόστρνα, Βίντα, Ταϊβό, Ρόναν, Καλμάρ, Τσμέλικ (45' Βίντα Κ.), Ραμίρεζ