Χιμπάλα: Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε τον Ατρόμητο!

Ο τεχνικός της Ντουνάισκα Στρέντα, Πίτερ Χιμπάλα, παρά την ήττα στο πρώτο ματς, έδειξε απτόητος, δίνοντας... σύνθημα πρόκρισης! 

Χιμπάλα: Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε τον Ατρόμητο!

Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί ν' ανατρέψει την, εις βάρος της διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά τη νίκη του Ατρομήτου, με 2-1, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League εξέφρασε ο προπονητής της Ντουνάισκα Στρέντα, Πίτερ Χιμπάλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς.

Μάλιστα εκτίμησε ότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό των όσων κατέθεσαν οι δύο ομάδες εντός αγωνιστικού χώρου: «Για 60-65 λεπτά θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Ήταν πολύ λυπηρό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος κυρίως αμυνόταν. Εμείς κάναμε λάθη στη μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος τα εκμεταλλεύθηκε. Έχουμε πίστη στην ομάδα. Αν μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε μία κρίση μέσα στον αγώνα θα είναι καλό. Το σίγουρο είναι όμως ότι θέλουμε δύο γκολ για να ελπίζουμε στην πρόκριση».

Ο προπονητής της Σλοβακικής ομάδας, μάλιστα, εκμυστηρεύθηκε ότι προτίθεται να ζητήσει από τους παίκτες του να πιέσουν τους Περιστεριώτες εξαρχής: «Πρέσινγκ, πρέσινγκ και πρέσινγκ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ακολούθως, αποκάλυψε, ότι οι ποδοσφαιριστές του υποβάλλονται σε ειδική προπόνηση για τη βελτίωση της φυσική τους κατάσταση, επισημαίνοντας ότι τελευταίος τους αγώνας για το πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή, του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Γέντλισκα: Δεν ήρθαμε για... τουρισμό!

Από πλευράς παικτών τους Κεντροευρωπαίους εκπροσώπησε ο Μάρτιν Γέντλισκα, που επεσήμανε ότι εκείνος κι οι συμπαίκτες του δεν ήρθαν... ταξιδάκι αναψυχής, δηλώνοντας, παράλληλα, ότι άπαντες είναι έτοιμοι να μοχθήσουν για την πρόκριση.

Ερωτηθείς για το πως θα αντιμετωπιστεί το παιχνίδι στην κόντρα των Περιστεριωτών απάντησε: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια τέτοια ομάδα, όμως ποια παιχνίδια δεν είναι δύσκολα σε αυτό το επίπεδο; Ωστόσο, δεν είναι μόνο θέμα του τερματοφύλακα, αλλά και όλης της ομάδας που δεν πρέπει να επιτρέψει τις αντεπιθέσεις. Οπότε είναι μια ομαδική δουλειά που θα πρέπει να την κάνουμε σωστά αν θέλουμε να έχουμε τύχη και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Υψηλές θερμοκρασίες...

Στα αξιοσημείωτα ότι παίκτες, τεχνική ηγεσία της Ντουνάισκα Στρέντα, αλλά και... δημοσιογράφοι που συνόδευσαν την ομάδα έδειχναν να υποφέρουν από τις υψηλές θερμοκρασίες ψάχνοντας να δροσιστούν με κάθε τρόπο και μέσο.

Μάλιστα, μια Σλοβάκα ρεπόρτερ ήταν άκρως… αποκαλυπτική επιχειρώντας να κάνει αέρα στον εαυτό της με το φουστάνι που φορούσε! Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παίκτες και τον προπονητή των φιλοξενούμενων, με την «θερμοκρασία» στο Περιστέρι να χτυπάει... κόκκινα!