Αναστασίου: Δυσκολότερη, από το πρώτο ματς, η ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα !

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιάννης Αναστασίου επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, κατά την συνέντευξη Τύπου με την Ντουνάισκα Στρέντα, παρά τη νίκη με 2-1 στην Σλοβακία!

Αναστασίου: Δυσκολότερη, από το πρώτο ματς, η ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα !

Ούτε να σκέφτεται δεν θέλει ο Γιάννης Αναστασίου ότι οι παίκτες του Ατρομήτου θα εφησυχάσουν στον επαναληπτικό αγώνα για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League με την Ντουνάισκα Στρέντα μετά το 2-1 στο πρώτο ματς, επί Σλοβακικού εδάφους.

Έτσι στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα (20.00) ο Έλληνας τεχνικός επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του λέγοντας: «Πρόκειται για ένα ματς πιο δύσκολο από το πρώτο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, να μην χαλαρώσουμε σε καμία στιγμή»

Εξάλλου ερωτηθείς σχετικά με το ότι η ομάδα του Περιστερίου αγωνίζεται καλύτερα εκτός έδρας απ' ότι εντός είπε: «Έχουμε συζητήσει και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είπα ότι πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά τα δύο παιχνίδια αυτά να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Όλα αυτά έχουν περάσει στην ιστορία και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητές»

Ακολούθως παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι απόλυτα έτοιμη αφού: «Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να είναι στο 100%. Η Ντουνάισκα Στρέντα είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ ποιοτική ομάδα, ειδικότερα επιθετικά. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και να παρουσιάσουμε την ίδια νοοτροπία, που παρουσιάσαμε στο πρώτο ματς. Κοιτάζοντας τα προηγούμενα παιχνίδια τους, βλέπουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Παίζουν επιθετικά, με διαρκή κίνηση, που μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Πάνω από όλα, όμως το ματς θα κριθεί στην ετοιμότητα τη δική μας. Είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε μπορούν να μας παρουσιάσουν».

Μανούσος: Να μην χαλαρώσουμε...

Δίπλα στον Αναστασίου στο πάνελ της ήταν ο Γιώργος Μανούσος, που εξέπεμψε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του: «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή, τότε είμαι πολύ αισιόδοξος για τις πιθανότητες της πρόκρισής μας», τόνισε ο επιθετικός της ομάδας των Δυτικών προαστίων πριν προσθέσει: «Μιλάμε κάθε μέρα για αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι αρχίζει το 0-0. Όλα τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα για την κρισιμότητα και τις ανάγκες αυτού του ματς. Πιστέψτε με, αύριο θα δείτε μια ομάδα που παίζει από το 0-0 και ότι έχει μάθει από τα λάθη της».