Ο Άρης πήρε 1.500 εισιτήρια για το ματς με την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο

H AE Λεμεσού θα δώσει 1.500 εισιτήρια στον Άρη για τη ρεβάνς στην Κύπρο.

Ο Άρης πήρε 1.500 εισιτήρια για το ματς με την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού, Αριάδνη Γενεθλίου αποκάλυψε ότι ο Άρης ζήτησε και πήρε 1.500 εισιτήρια για τη ρεβάνς του 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super Sport FM 104.0:

Πόσα εισιτήρια θα έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι του Άρη;

«Εμείς τους έχουμε διαθέσει 1500 εισιτήρια. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα εξαντλήσουν»

Πως είδες το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη;

«Θεωρώ ότι η ομάδα παρουσιάστηκε διαβασμένη. Όπως ανέφερε και προπονητής, όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο και έτσι είναι ανοικτές οι ελπίδες τις πρόκρισης. Κάναμε τη μισή δουλειά, στον επαναληπτικό πρέπει να είμαστε εξίσου καλύτεροι για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, μια πολύ δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μας πήραν την ατμόσφαιρα του γηπέδου και τη χρησιμοποίησαν με θετικό τρόπο. Φύγουμε από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με καλό αποτέλεσμα. Δεν εφησυχαζόμαστε και δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι ουσιαστικό».

Είναι ύπουλο αποτέλεσμα το 0-0;

«Όλα θα κριθούν στο παιχνίδι που θα γίνει στην Κύπρο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ακόμη καλύτεροι για την πρόκριση”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Εμείς που βρεθήκαμε εκεί, και ζήσαμε την ατμόσφαιρά είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που προκαλεί άγχος. Να ευχαριστήσουμε και το δικό μας τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας. Ελπίζουμε να έχουμε και εμείς αρκετό κόσμο στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”»

Για τον Γκαζαριάν που έκανε ντεμπούτο:

«Όταν κάνεις μια καινούργια μεταγραφή η απόδειξη είναι το γήπεδο και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Κάθε ποδοσφαιριστής που μπαίνει στην ομάδα, να φέρνει καινούργιο αέρα».