Europa League: Στο «μηδέν» οι πιθανοί αντίπαλοι των ΑΕΚ και Άρη, νίκησε η Λέγκια του Ατρόμητου (vid)

Στο 0-0 έμειναν οι πιθανοί αντίπαλοι των ΑΕΚ και Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, Χόνβεντ - Κραϊόβα και Μόλντε – Τσουκαρίτσκι αντίστοιχα, ενώ για τον Ατρόμητο η Λέγκια Βαρσοβίας νίκησε 1-0 την Κουόπιο.

Europa League: Στο «μηδέν» οι πιθανοί αντίπαλοι των ΑΕΚ και Άρη, νίκησε η Λέγκια του Ατρόμητου (vid)

Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνουν ΑΕΚ και Άρης, αφού από τα πρώτα παιχνίδια των πιθανών αντιπάλων τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δεν υπήρξε νικητής.

Όσον αφορά τον πιθανό αντίπαλο της ΑΕΚ, Χόνβεντ και Κραϊόβα έμειναν στο «στείρο» 0-0 στην Ουγγαρία και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς στην Ρουμανία την επόμενη εβδομάδα.

ΧΟΝΒΕΝΤ: Λέβκοβιτς, Ουζόμα, Μπάτικ, Κάμπερ, Λόβριτς (75’ Νίμπα), Κούκοτς, Γκάζνταγκ, Κέστιους, Μπάνο-Σάμπο, Ενγκογκ (81’ Τσιπφ), Μουτάρι (66’ Κούλατς).

ΚΡΑΪΟΒΑ: Πιλιατσέλι, Μάρτιτς, Άτσκα, Κέλιτς, Μπάνκου, Ματέιου, Τσάκα (65’ Ιβάνοβ), Τσικάλνταου (91’ Κονσταντίν), Μπάρμπουτ, Φόρτες (46’ Ρόμαν), Βαταγέλου.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι του Άρη στην επόμενη φάση, αν φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει το «εμπόδιο» της κυπριακής ΑΕ Λεμεσού. Μόλντε και Τσουκαρίτσκι «κόλλησαν» στο «λευκό» 0-0 στην Νορβηγία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ρεβάνς στην Σερβία.

ΜΟΛΝΤΕ: Κρανίνξ, Χάραλντσιντ, Μπιέρνμπακ, Φόρεν, Χάουγκεν, Άουρσνες, Χουσάιν, Χέσταντ, Έικρεμ (77’ Σιέλσταντ), Ομόιγιανουφο, Τζέιμς (66’ Μπόλι).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Μπέλιτς, Τσίρκοβιτς, Σάπιτς, Πούσκαριτς, Μπογκόσαβατς, Κόβατς (84’ Άλεκσιτς), Ντότσιτς, Οβούσου, Στογιάνοβιτς (62’ Μπιρμάντσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Τέντιτς

Αντίθετα, για τον Ατρόμητο (σ. αν προκριθεί σε βάρος της Ντουνάισκα Στρέντα), η Λέγκια Βαρσοβίας νίκησε 1-0 την Κουόπιο στην Πολωνία και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την είσοδό της στον επόμενο γύρο ενόψει του επαναληπτικού στην Φινλανδία.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: Μαγιέφσκι, Βέσοβιτς, Γέντρζετσικ, Βιετέσκα, Ρότσα (81’ Στολάρσκι), Μάρτινς, Γκβίλια (73’ Άντολιτς), Νοβίκοβας, Καρλίτος, Νάγκι (61’ Λουκουίνιας), Κουλένοβιτς.
ΚΟΥΟΠΙΟ: Βιρτάνεν, Μανγκά (65’ Σαβολάινεν), Ντιαλό, Σολντό, Μουρίγιο, Τιάο (74’ Νγκουεουκάμ), Αγερνά, Σάξμαν, Νισκάνεν, Πενάνεν, Ράνγκελ (80’ Γιρί).