Ντουνάισκα - Ατρόμητος 1-2: Θεμέλια πρόκρισης... (vids)

Με γκολ των Ούμπιδες και Μανούσου ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Ντουνάισκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League. 

Ντουνάισκα - Ατρόμητος 1-2: Θεμέλια πρόκρισης... (vids)

Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ατρόμητος ο οποίος στην έδρα της Ντουνάισκα Σρέντα επιβλήθηκε με σκορ 2-1 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τα highlights του Ντουνάισκα Στρέντα - Ατρόμητος 1-2

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και εξαργύρωσαν την υπεροχή τους με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια ενόψει του επαναληπτικού αγώνα σε μια βδομάδα στο Περιστέρι ο οποίος θα κρίνει και την πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αυτό θεμελιώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν ο Ούμπιδες με ένα εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 0-1.

Η Ντουνάισκα που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε απειλήσει τους παίκτες του Αναστασίου κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 35ο λεπτό, όταν ο Βίντα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Το γκολ των γηπεδούχων ωστόσο δεν πτόησε την ομάδα των δυτικών προαστίων. Αντίθετα την πείσμωσε και αναζήτησε το δεύτερο γκολ το οποίο σημείωσε με σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή στο 43'.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο «σκληροί» στο παιχνίδι τους στην προσπάθειά τους να μην κινδυνεύσουν να δεχτούν τρίτο τέρμα. Ο Ατρόμητος είχε μια - δυό καλές ευκαιρίες να ανοίξει κι άλλο το σκορ, ωστόσο αυτές δεν μετατράπηκαν σε γκολ, με σημαντικότερη αυτή του Ρόσα στο 89' όταν ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αναστασίου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ντουνάισκα Στρέντα: Γέντλιτσκα, Ρόναν (30’λ.τρ. Κρ. Βίντα), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73’ Καμαρένα), Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι)

Στον πάγκο: Σάραζ, Μπεσκοροβάινι, Τάιβο, ΒεΜπέντναρ

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (39’ λ.τρ. Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μανούσος, Ούμπιντες, Ενσικουλού (61’ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος(74’ Καχίλα)

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Κορτ, Ουγκράι, Γιακουμάκης