Χιμπάλα: «Συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος»

Ο προπονητής της Ντουνάισκα Στρέντα, Πίτερ Χιμπάλα, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο στο Europa League

 Χιμπάλα: «Συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος»

Αισιόδοξος για το αυριανό πρώτο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ντουνάισκα Στρέντα, Πίτερ Χιμπάλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το ματς των δύο συλλόγων στην Σλοβακία, ο 43χρονος τεχνικός επεσήμανε:

«Ο Ατρόμητος είναι μια συμπαγής ομάδα και πρέπει να παίξουμε οργανωμένα το βράδυ της Πέμπτης. Το στιλ του αντιπάλου μας είναι λίγο σαν αυτό της Κρακόβιας εκτός έδρας, παίζοντας 4-2-3-1 στην επίθεση και 4-4-2 στην άμυνα. Θέλουμε να σκοράρουμε ένα ή δύο γκολ και ελπίζουμε ότι ο Γέντλιτσκα δεν θα δεχτεί γκολ. Ξεκινήσαμε καλά, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, θέλουμε να κερδίσουμε».

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, για την ετοιμότητα της ομάδας του, απάντησε: «Μετά από ένα καλό διάστημα γνωρίζουν το ύφος μου και νομίζω πως έχουμε παίξει μερικά σοβαρά παιχνίδια. Μισώ τα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι απλώς παιχνίδια δοκιμής, μου αρέσει η σκληρή προπόνηση και τα σκληρά παιχνίδια. Τώρα μπορούμε να είμαστε πιο χαλαροί στην προπόνηση».