Πούλησε τον βασικό της στόπερ Λούμπομιρ Σάτκα η Ντούναϊσκα Στρέντα

Η αντίπαλος του Ατρόμητου στο Europa League, Ντούναϊσκα Στρέντα, παραχώρησε τον κεντρικό της αμυντικό Λούμπομιρ Σάτκα στην Λεχ Πόζναν

Πούλησε τον βασικό της στόπερ Λούμπομιρ Σάτκα η Ντούναϊσκα Στρέντα

Έναν από τους βασικούς της αμυντικούς παραχώρησε η αντίπαλος του Ατρόμητου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, Ντούναϊσκα Στρέντα.

Ο σύλλογος από την Σλοβακία αποδέχτηκε την πρόταση της Λεζ Πόζναν για τον Λούμπομιρ Σάτκα που έφτανε τις 750 χιλιάδες ευρώ και ο ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Ο 23χρονος στόπερ ανήκε στο δυναμικό της Ντούναϊσκα Στρέντα από το 2017 και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Την τρέχουσα σεζόν ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια του πρώτου προκριματικού του Europa League με αντίπαλο την Κρακόβια και βοήθησε την ομάδα του να αποκλείσει την αντίπαλό της και να πάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την επόμενη φάση, εκεί που περίμενε η ομάδα του Περιστερίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ντούναϊσκα Στρέντα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League είναι προγραμματισμένος την Πέμπτη (25/07) στην Σλοβακία, ενώ η ρεβάνς στην χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την 1η του Αυγούστου.