Europa League: Ντουνάισκα-Κρακόβια 1-1: Θα περιμένει κι άλλο ο Ατρόμητος (vid)

Ντούναϊσκα Στρέντα και Κρακόβια έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και θα λύσουν τις… διαφορές τους στην ρεβάνς (18/07) στην Πολωνία

Europa League: Ντουνάισκα-Κρακόβια 1-1: Θα περιμένει κι άλλο ο Ατρόμητος (vid)

Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνει ο Ατρόμητος για να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ντούναϊσκα Στρέντα και Κρακόβια έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην Σλοβακία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 18 του μηνός στην ρεβάνς στην Πολωνία, όπου θα ξεκαθαρίσει ποια εκ των δύο θα βρεθεί στον δρόμο της ελληνικής ομάδας στον επόμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Κρακόβια άνοιξε το σκορ στο 40’ χάρη στο αυτογκόλ του Κρούζλιακ, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου (44’) με τον Ντίβκοβιτς.

Στην επανάληψη παρά τις επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων το σκορ παρέμεινε ανέπαφο.

ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ: Γέντλιτσκα, Κόστρνα, Σάτκα, Κρούζλιακ, Ντέιβις (60’ Μπλάκμαν), Μ. Βίντα (70’ Ταϊβό), Κ. Βίντα, Κάλμαρ, Ρονάν, Τσμέλικ (76’ Ραμίρες), Ντίβκοβιτς.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ: Πέσκοβιτς, Ράπα, Χέλικ, Ντάτκοβιτς, Πέστκα (46’ Φεραρέσο), Χάνκα, Γκολ, Νταμπρόφσκι (84’ Ντίμουν), Τσέτσαριτς (62’ Βντόβιακ), Φαν Άμερσφορτ, Ρ. Λόπες.

Δείτε τα γκολ από το ματς των δύο ομάδων: