Κέρκεζ: «Ο Άρης είναι το φαβορί για την πρόκριση με ΑΕΛ Λεμεσού»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Άρη στο Europa League.

Κέρκεζ: «Ο Άρης είναι το φαβορί για την πρόκριση με ΑΕΛ Λεμεσού»

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για της προσεχείς αναμετρήσεις με τον Άρη στα προκριματικά του Europa League, χρίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Eίπε συγκεκριμένα:

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν μπορώ να μιλώ τώρα για στόχους. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, αν μπορέσουμε να προκριθούμε. Για το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Είμαι ευχαριστημένος που έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές έμεινε ο κορμός αλλά πάντα χρειάζεσαι φρέσκους ποδοσφαιριστές, να φρεσκάρουν την ομάδα».

Για το ότι ο Άρης έχασε στο πρώτο του φιλικό με 5-1: «Στην προετοιμασία δεν μετρά το αποτέλεσμα στα πρώτα φιλικά. Δεν κοιτάζω το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα αλλά ο στόχος είναι να είναι έτοιμη η δική μας ομάδα».

Για το αν ο Αρης είναι το φαβορί: «Σίγουρα ο Άρης είναι το φαβορί αλλά δεν λέω ότι δεν έχουμε πιθανότητες, έχουμε τις πιθανότητες μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».