Χριστοδούλου: «Να γίνουν καλά παιχνίδια, ποιοτικότερος ο Άρης από την ΑΕ Λεμεσού»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της ΑΕ Λεμεσού φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για την κυπριακή ομάδα την οποία θα συναντήσουν οι Θεσσαλονικείς στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Χριστοδούλου: «Να γίνουν καλά παιχνίδια, ποιοτικότερος ο Άρης από την ΑΕ Λεμεσού»

Αφού ευχήθηκε να γίνουν δύο καλά παιχνίδι, ο κ. Χριστοδούλου έκανε μια μίνι ανάλυση των δύο αντιπάλων. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήρωση του Αρη με την ΑΕΛ Λεμεσού: «Είναι δύο πρώην ομάδες μου, δύο ιστορικές ομάδες, εύχομαι να γίνουν δύο καλά παιχνίδια. Είναι φαβορί ο Αρης, οι ομάδες ξεκινούν κοντά προετοιμασίες. Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι μια καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή και προέρχεται από καλή χρονιά. Και τον Άρη τον παρακολουθώ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τη χρονιά που πέρασε».

Για το που υπερτερεί ο Αρης: «Σαν ρόστερ είναι πιο ποιοτικό του Αρη, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, είναι δύο ομάδες πολύ ιστορικές στη χώρα τους. Δεν πιστεύω να επηρεάσει την ΑΕΛ Λεμεσού πως θα επηρεάσει πως θα παίξει στη Λάρνακα, το γήπεδο είναι ποδοσφαιρικό. Η ΑΕΛ πέρυσι παρά το μικρό μπάτζετ έκανε εξαιρετική χρονιά, η ομάδα ήταν μια οικογένεια και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα κρατήσει τον κορμό η ΑΕΛ: «Θα μείνει ο βασικός κορμός, θα γίνουν μικρές προσθαφαιρέσεις πάντα μέσα στο μπάτζετ που μπορεί».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Θα έχει σίγουρα 3.000-4.000 κόσμο, οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ δεν πάνε στο γήπεδο γιατί κάνουν αποχή λόγω της κάρτας φιλάθλου. Είναι πολύ ενθουσιώδεις οι οπαδοί της ΑΕΛ».