Παπασταθόπουλος: «Να πάρουμε το Europa και του χρόνου να παίξουμε Champions League»

Ο τελικός του Europa League πλησιάζει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε δηλώσεις για τον αγώνα που περιμένει όλο το Λονδίνο.

Παπασταθόπουλος: «Να πάρουμε το Europa και του χρόνου να παίξουμε Champions League»

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι μίλησε για το τρόπαιο αλλά και τους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν:

«Η Τσέλσι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και τους σεβόμαστε, όμως δεν τους φοβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Χαιρόμαστε που είμαστε εκεί και θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα πήγαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια, δεχτήκαμε πολλά γκολ και χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά σαν ομάδα, επειδή δεν αμυνόμαστε μόνο με τέσσερις παίκτες»είπε αρχικά.

«Η δουλειά μου είναι να αμύνομαι και να κάνω τα πάντα για να βοηθώ την ομάδα. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές θα παίρνω κάποια κάρτα. Ελπίζω οι φίλαθλοι να το καταλαβαίνουν αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η τεχνική και η τακτική, χρειάζεται να κάνεις κι άλλα πράγματα για να κερδίσεις», κατέληξε ο Έλληνας αμυντικός.