Ο θρίαμβος επί της Μίλαν στα 6 καλύτερα παιχνίδια του Europa League (pics, vid)

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραισκάκης» για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, συγκαταλέγεται στα έξι καλύτερα της φετινής διοργάνωσης. 

Ο θρίαμβος επί της Μίλαν στα 6 καλύτερα παιχνίδια του Europa League (pics, vid)

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μίλαν με 3-1 για την 6η αγωνιστική ομίλων, που χάρισε την ιστορική πρόκριση στους "32" του Europa League, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έξι κορυφαία παιχνίδια της σεζόν στην διοργάνωση, σε σύνολο 205 αγώνων.

Τι βράδυ κι αυτό; Ο Ολυμπιακός σκόρπισε τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση. Με το ημερολόγιο να δείχνει 13/12/2018 χιλιάδες κόσμος ξεκίνησε να κατεβαίνει στο Φάληρο.

Πρώτη στάση το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπιζαν την Εφές και μετά υπήρχε ο αγώνας με τη Μίλαν στο ποδόσφαιρο. Ένας αγώνας που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό όλων όσων τον έζησαν και ειδικά σε όσων βρέθηκαν στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου.

Σισέ, Γκιγιέρμε και Φορτούνης υπέγραψαν αυτόν τον τεράστιο θρίαμβο. Το τι ακολούθησε μετά; Δεν περιγράφεται. Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα, κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορική βραδιά:

Δείτε τα highliaghts του αγώνα: