Επίθεση της Άρσεναλ στην UEFA για το Μπακού

Οι «κανονιέρηδες» εξέδωσαν ανακοίνωση σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την επιλογή του Μπακού για τον τελικό του Europa League

Επίθεση της Άρσεναλ στην UEFA για το Μπακού

Έπειτα από χιλιάδες επιστολές παραπόνων που έλαβε η Άρσεναλ από οπαδούς της, ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι στον τελικό του Europa League στις 29 του μηνός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της UEFA για την επιλογή του Μπακού.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός πως λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση η UEFA διέθεσε μόλις 6.000 εισιτήρια για τις ομάδες του τελικού σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 60.000 θέσεων. Είναι δύσκολο να εξαντληθούν ακόμα και αυτά τα 6.000 κομμάτια λόγω των τεράστιων δυσκολιών που έχει ο προγραμματισμός ενός τέτοιου ταξιδιού για τον κόσμο. Έχουμε 45.000 κατόχους καρτών διαρκείας και δεν είναι καθόλου σωστό που θα χάσουν αυτό το παιχνίδι», ανέφεραν αρχικά οι «κανονιέρηδες».

Στη συνέχεια σημείωσαν: «Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση των οπαδών και εκ μέρους τους, ζητούμε να ενημερωθούμε για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα γήπεδα και οι πόλεις για τους μεγάλους τελικούς των διοργανώσεων. Θα θέλαμε η UEFA από εδώ και στο εξής ν’ αποφασίζει βάζοντας στα κριτήρια τη λογική των οπαδών και θα χαρούμε να συζητήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα στο μέλλον. Είναι απαράδεκτη η φετινή κατάσταση και καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί».