Άρσεναλ - Βαλένθια 3-1: Στο Λονδίνο έχει «κανονιές»... (highlights)

Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει από νωρίς από την Βαλένθια όμως δύο γκολ του Λακαζέτ κι ένα του Ομπαμεγιάνγκ έφεραν την ολική ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες».

Άρσεναλ - Βαλένθια 3-1: Στο Λονδίνο έχει «κανονιές»... (highlights)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Άρσεναλ απέναντι στην Βαλένθια την οποία νίκησε με σκορ 3-1.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στον αγώνα με το γκολ του Ντιακαμπί, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν το έβαλαν κάτω και σημείωσαν μια τρομερή ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Λακαζέτ κι ένα του Αουμπαμεγιάνγκ.

Έτσι ο σύλλογος του Λονδίνου έβαλε φρένο στις ορέξεις των παικτών της Βαλένθια να παίξουν φέτος σε δύο τελικούς, αφού ήδη έχουν πάρει την πρόκριση για τον τελικό κυπέλλου Ισπανίας.

Για να παίξουν και στον τελικό του Europa League καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 στον επαναληπτικό που θα γίνει στο «Μεστάγια».

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Ντιακαμπί, ενώ ο Λακαζέτ σκόραρε στο 18' και στο 26'.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί (83' Μονρεάλ), Μουστάφι, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γκεντουζί (58' Τορέιρα), Τζάκα, Κολάσινατς, Εζίλ (75' Μιχιταριάν), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Γκαμπριέλ, Γκαράι, Ντιακαμπί, Ρονκάγλια, Πιτσίνι, Σολέρ (71' Βας), Παρέχο, Γκαγιά, Γκέδες (71' Γκαμεϊρό), Ροντρίγο (88' Μίνα).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: