Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι 1-1: Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «Μπλε» (highlights)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Τσέλσι στην έδρα της Άιντραχτ με 1-1 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Europa League. 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι 1-1: Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «Μπλε» (highlights)

Η Τσέλσι πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-1 και έκανε ένα μικρό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» και πίεσαν από την αρχή για ένα γκολ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 25ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος, Λούκα Γιόβιτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κόστιτς έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο 23χρονος φορ νίκησε με κεφαλιά τον Κέπα για το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους Γερμανούς που είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ουίλιαν εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί της Άιντραχτ δεν έδιωξαν σωστά τη μπάλα η οποία έφτασε στον Πέδρο, με τον Ισπανό να σκοράρει για το 1-1. Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν μιας και οι «Μπλε» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Οι παίκτες του Σάρι έφτασαν κοντά στο 2-1 αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταβίντ Λουίζ στο 66' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τραπ.

Στα υπολειπόμενα λεπτά οι δύο ομάδες πάλεψαν για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ρεβάνς που θα δώσει το εισιτήριο του τελικού θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 22:00 στο Λονδίνο.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντα Κόστα, Ρόντε, Φερνάντες (Πασιένσια 72'), Φαλέτ, Γκατσίνοβιτς (Βίλεμς 90'), Γιόβιτς, Κόστιτς.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (Κόβατσιτς 83'), Ουίλιαν (Αζάρ 60'), Ζιρού, Πέδρο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: