Τσέλσι - Σλάβια Πράγας 4-3 : Έβρεξε γκολ στο Λονδίνο (highlights)

Η Τσέλσι επικράτησε με 4-3 της Σλάβια Πράγας στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της βραδιάς (19/4) και προκρίθηκε στην φάση των ημιτελικών του Europa League. 

Τσέλσι - Σλάβια Πράγας 4-3 : Έβρεξε γκολ στο Λονδίνο (highlights)

Στα ημιτελικά του Europa League προκρίθηκε η Τσέλσι με τη νίκη (4-3) που πήρε κόντρα στη μαχητική Σλάβια Πράγας, και θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Λονδρέζοι αν και μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια στη συνέχεια κατέβασαν «στροφές» με αποτέλεσμα να κρατήσουν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Μαουρίσιο Σάρι προηγήθηκαν με 2-0. Αρχικά ο Πέδρο στο 5' άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία το αυτογκόλ του Ντέλι (9') «σκότωσε» τους Τσέχους. Σαν μην έφτανε αυτό, ο μόνιμος σκόρερ στη διοργάνωση για τους «μπλε» Ζιρού έκανε το 3-0 (17').

Η Σλάβια έδειξε σημάδια ζωής στο 25’. Ο Σούτσεκ κατάφερε να μειώσει, όμως ο Πέδρο συνέχιζε να κάνει ό,τι θέλει και στο… καπάκι έκανε το 4-1 (27’), με σκορ το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι κατέβασαν διακόπτες με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να το εκμεταλλευτούν. Ο Σέβτσικ με δύο τέρματα (51’ και 54’) και μείωσε στο γκολ (4-3).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Καντέ, Μπάρκλεϊ (69’ Ζορζίνιο), Κόβασιτς, Πέδρο (86’ Οντόι), Αζάρ (64’ Γουίλιαν), Ζιρού

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Νγκαντέ, Κούντελα, Μπορίλ, Ντέλι, Σούτσεκ, Κραλ, Σέβτσικ (78’ Στοχ), Ζμραλ (84’ Σκόντα), Τραορέ, Μάσοπουστ (52’ Ολαϊνκά)