Europa League: Συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος (pic)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στην χτεσινή (11/4) αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νάπολι και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα των πρώτων αγώνων των προημιτελικών.

Europa League: Συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος (pic)

Η Άρσεναλ μετά την χτεσινή (11/4) νίκη με 2-0 στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στη Νάπολι, κρατάει στα χέρια της την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League.

Βέβαια χωρίς την παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, οι "κανονιέρηδες" θα είχαν πρόβλημα στην άμυνα, ο οποίος ήταν πραγματικός ογκόλιθος στα μετόπισθεν και σταμάτησε αρκετές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Χάρη στην εκπληκτική του εμφάνιση συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα των τεσσάρων αναμετρήσεων των προημιτελικών, μαζί με τους συμπαίκτες του Τσεχ, Μέιτλαντ-Νάιλς και Ράμσεϊ, αλλά και με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Άιντραχτ, Γκονσάλο Πασιέντζα.

Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Τσεχ (Άρσεναλ), Μέιτλαντ – Νάιλς (Άρσεναλ), Ντίας (Μπενφίκα), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Αλόνσο (Τσέλσι), Κόστιτς (Φρανκφούρτη), Φερνάντες (Μπενφίκα), Ράμσι (Άρσεναλ), Γκέντες (Βαλένθια), Πασιένσια (Άιντραχτ Φρ.), Φέλιξ (Μπενφίκα).

Δείτε την ενδεκάδα: