Βιγιαρεάλ - Βαλένθια 1-3: Τη «σκότωσε» στις καθυστερήσεις (highlights)

Η Βαλένθια επικράτησε με 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. 

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια 1-3: Τη «σκότωσε» στις καθυστερήσεις (highlights)

Στον ισπανικό... εμφύλιο των προημιτελικών, ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» είναι εκείνες που με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πήραν τη νίκη με 3-1, «σκοτώνοντας» ουσιαστικά τους γηπεδούχους.

Στο 6' ο Φερντάντες είπε «όχι» στο πέναλτι του Παρέχο αλλά ο Γκέδες πήρε την επαναφορά και έβαλε μπροστά τη Βαλένθια. Τα «κίτρινα υποβρύχια» απάντησαν με τον Καθόρλα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι στο 36'.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πίεσαν και έψαξαν το γκολ, με τη Βαλένθια να ψάχνει τους κενούς χώρους με αντεπιθέσεις. Η υπομονή πάντως βγήκε σε καλό για τον Μαρθελίνο και την ομάδα του.

Ο Βας στο 90ο λεπτό με πλασέ στη κίνηση έκανε το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και «τρίτο» χτύπημα για την άμυνα της Βιγιαρεάλ με τον Γκέδες να κάνει το 3-1 στο τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη (93’).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Φερνάντεθ, Γκασπάρ (80' Πεντράθα), Ρουίθ, Γκονθάλεθ, Κουιντίγια, Καθόρλα, Ιμπόρα (67' Μπάκα), Φορνάλς, Τσουκουέζε, Κάσερες (72' Μορλάνες), Μορένο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Γκαράι, Ρονκάγκλια (58' Πιτσίνι), Παουλίστα, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Γκέντες, Τόρες (61' Κοσελίν), Γκαμεϊρό (69' Τσερίσεφ), Ροντρίγκο

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: