Europa League...πράξη δεύτερη

Μετά την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ακόμα 15 ομάδες ψάχνουν τρόπο να πάρουν το εισίτηριο στην επόμενη φάση.

Europa League...πράξη δεύτερη

Δεύτερο σκέλος της φάσης των ''32'' του Europa League απόψε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κίεβο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την τοπική ομάδα της Ντιναμό.

Πέρα από το ελληνικού ενδιαφέροντος ματς, ακόμα 3 παιχνίδια όπου οι ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αυτά είναι τα: Αταλάντα-Ντόρτμουντ, Βικτόρια Πλζεν-Παρτιζάν και Λάτσιο-Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Για ομάδες που έχουν ''τσεκάρει'' ήδη από τον πρώτο αγώνα το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση, όπως η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, τα εναπομείναντα 90 λεπτά θα είναι για αυτές διαδικαστικού χαρακτήρα.

Επίσης, ακόμα μία σπουδάια αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο ''Anoeta'' ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Σάλτσμπουργκ. Μετά το ισόπαλο 2-2 στο μεταξύ τους ματς επί Αυστριακού εδάφους, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους στην Ισπανία για ένα εισιτήριο που θα τους δώσει την πρόκριση.

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):

18:00

Λοκομοτίβ Μόσχας-Νις (3-2)

20:00

Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ (1-1)

Λειψία-Νάπολι (3-1)

Βικτόρια Πλζεν-Παρτιζάν (1-1)

Ζενίτ-Σέλτικ (0-1)

Λάτσιο-Στεάουα Βουκουρεστίου (0-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Κοπεγχάγη (4-1)

Βιγιαρεάλ-Λιόν (1-3)

Σπόρτινγκ Λισαβώνας-Αστάνα (3-1)

22:05

Αταλάντα-Ντόρτμουντ (2-3)

Μπράγκα-Μαρσέιγ (0-3)

Άρσεναλ-Έστερσουντ (3-0)

Μίλαν-Λουντογκόρετς (3-0)

Σάλτσμπουργκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-2)

Ατλέτικ Μπιλμπάο-Σπαρτάκ Μόσχας (3-1)