Στον Μασούρα στάθηκε ο Χάτσκεβιτς!

Η είσοδος του 25χρονου εξτρέμ στο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου αποτέλεσε έναν «πονοκέφαλο» για τον Ουκρανό προπονητή, όπως παραδέχτηκε μετά τον επαναληπτικό του «Ολιμπίσκι».

Στον Μασούρα στάθηκε ο Χάτσκεβιτς!

Ζιλ Ντίας ή Μασούρας ήταν το δίλημμα του Πέδρο Μαρτίνς πριν από τη σέντρα του επαναληπτικού στο Κίεβο. Τελικά, επιλέχθηκε ο Πορτογάλος που όπως φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών και ο τεχνικός του Ολυμπιακού έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, ρίχνοντας στη μάχη τον Γιώργο Μασούρα.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα έλεγε ο Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς στους ρεπόρτερ της Ντιναμό αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου. Ο Ουκρανός προπονητής μίλησε για αρκετή ώρα για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, για τον Ντένις Μπόικο που κατέβασε ρολά, αλλά και για τον Γιώργο Μασούρα που μπέρδεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές του με την είσοδό του!

Ο 25χρονος εξτρέμ μπέρδεψε την άμυνα της Ντιναμό με την είσοδό του. Κράτησε πίσω τον δεξιό μπακ Κεντζιόρα, δεν του έδινε πολλά περιθώρια να επιτεθεί, ο ίδιος από την πλευρά του έβγαινε «σφαίρα» στις αντεπιθέσεις και μεταξύ άλλων ήταν μέσα σε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού για να έφερνε το ματς στα ίσα.

Ο Χατσκιέβιτς λοιπόν έλεγε μετά το παιχνίδι ότι ο Μασούρας ήταν ο παίκτης που αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανατρέψει το σκηνικό στο β’ μέρος, θα είχε πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Τους αιφνιδίασε με λίγα λόγια ο πρώην άσος του Πανιωνίου, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το παρθενικό του γκολ στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σίγουρα αποκόμισε πολλές εμπειρίες ο Μασούρας από τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που προτίμησε εκείνον και όχι τον Σολδάνο στην ευρωπαϊκή λίστα.