Μαρτίνς: «Δίκαια πέρασε η Ντιναμό»

Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχτηκε πως οι Ουκρανοί πήραν δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μαρτίνς: «Δίκαια πέρασε η Ντιναμό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει την πρόκριση και γι’ αυτό δούλεψε όλο αυτό τον καιρό. Ο Πορτογάλος, ωστόσο, τόνισε πως η Ντιναμό πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση και πως αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα στα δύο παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που καθόρισαν την πρόκριση: «Και τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ ισορροπημένα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είχαμε τις ευκαιρίες στο Φάληρο να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το κάναμε. Στο αποψινό παιχνίδι στην πρώτη του ευκαιρία ο αντίπαλος έκανε το γκολ. Είναι δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου», ήταν τα λόγια του.

Σε ερώτηση αν δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στην επόμενη φάση είπε: «Η πιο καλή ομάδα είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, εμείς δεν το κάναμε αυτό. Πιο δίκαια περνάει η ομάδα που κάνει τις ευκαιρίες της γκολ και εμείς αυτό δεν το είχαμε».

Ολοκληρώνοντας ο 48χρονος τεχνικός τόνισε: «Νομίζω ότι σε αυτή τη διαδρομή είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είχε ποιότητα και μπορούσαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Στόχος μας ήταν να περάσουμε και να συνεχίσουμε. Το είχαμε συζητήσει και θέλαμε να περάσουμε και το πιστεύαμε. Ήταν η ιδέα μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. ΟΙ ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο».