Nτιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η μάχη των άκρων στο «Ολιμπίσκι»

Οι Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ είναι ό,τι καλύτερο έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή τους οι Ουκρανοί και εκεί στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάλυσή του προς τους ποδοσφαιριστές του.

Nτιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η μάχη των άκρων στο «Ολιμπίσκι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματάει να μιλάει στους παίκτες του για την ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου. Μεταξύ άλλων στέκεται στην επιθετική της ανάπτυξη κυρίως από τα άκρα...

Στο ματς του Φαλήρο η Ντιναμό έπαιξε αρκετά με παράλληλο ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να φέρει την μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη. Ελάχιστες φορές ήταν απειλητική από τον άξονα.

Κυρίως από την πλευρά του Τσιμίκα προσπαθούσε να αναπτυχθεί, από εκεί δηλαδή που έπαιζε ο Τσιγκάνκοφ και από την πλευρά του Μεριά που εώς έναν βαθμό ο Τυνήσιος τα πήγε μια χαρά με αντίπαλο τον Βέρμπιτς.

Οι Τσιγκάνκοφ και Βέρμπιτς είναι οι δύο πιο σοβαροί κίνδυνοι της από την ουκρανική ομάδα. Ο πρώτος έδειξε τις αρετές του στο Καραϊσκάκη, κάνοντας αρκετά δύσκολη τη ζωή του Τσιμίκα. Ο Βέρμπιτς πέτυχε το 2-2 χωρίς να έχει πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία εμφάνιση. Απλώς, ο Σλοβένος εκεί που μπορεί να είναι άφαντος σε όλο το ματς, εμφανίζεται από το πουθενά και μετατρέπεται σε πρωταγωνιστής. Πάνω – κάτω κάτι τέτοιο συνέβη στο πρώτο ματς του Φαλήρου.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί ότι αν περιοριστούν οι δύο εξτρέμ της Ντιναμό, τότε αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να φύγουν με την πρόκριση από το Ολιμπίνσκι.