Europa League: Με στόχο την πρόκριση στους «16» ο Ολυμπιακός

Βραδιά Europa League σήμερα Πέμπτη (21/2) με τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των «32» να διεξάγονται απόψε στις 19:55 και στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Europa League: Με στόχο την πρόκριση στους «16» ο Ολυμπιακός

Το όνειρο του Europa League δεν θέλουν να έχει τελευταία στάση στο Κίεβο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, γι΄ αυτό απόψε (21/2,22:00, LIVE στο fosonline), άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό.

Το 2-2 της προηγούμενης Πέμπτης (15/2) σίγουρα βάζει σε θέση οδηγού τους Ουκρανούς, αλλά οι παίκτες του Μαρτίνς απέδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ (σ.σ. στο δεύτερο ημίχρονο) και γενικότερα με την πορεία τους στη διοργάνωση, ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ ανεβασμένη μετά την ευρεία νίκη επί της Ένωσης και προσμένουν σε μία ανάλογη εμφάνιση. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών, επισκίασε τη χαρά από το ντέρμπι, αλλά το παιχνίδι με την Ντιναμό δίνει επιπρόσθετα κίνητρα σε όλους τους παίκτες.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/2) διεξάγονται και τα υπόλοιπα ματς του Europa League. Με την Άρσεναλ να υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ στο Λονδίνο μετά το κάζο στην Λευκορωσία , η Τσέλσι θέλει να διαχειριστεί την επαγγελματική νίκη επί της Μάλμε ενώ προβάδισμα για την επόμενη φάση έχει και η Μπενφίκα μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-2 εναντίον της Γαλατασαράι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «32» του Europa League

Ώρα Έναρξης 19:55

Βαλένθια - Σέλτικ

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολη ς- Φενερμπαχτσέ

Νάπολι - Ζυρίχη

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Πλζεν

Red Bull Σάλτσμπουργκ - Μπριζ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Άρσεναλ - Μπάτε

Ώρα Έναρξης 22:00

Γκενκ - Σλάβια Πράγας

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κρασνοντάρ

Μπέτις - Ρεν

Μπενφίκα - Γαλατασαράι

Ντινάμο Κιέβου- Ολυμπιακός Πειραιώς

Τσέλσι - Μάλμε

Ίντερ - Ρ. Βιέννης