Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μεγάλο διπλό που του λείπει

Στις λεπτομέρειες οι Πειραιώτες δεν πήραν μεγάλο αποτέλεσμα σε Μιλάνο και Σεβίλλη, αλλά τώρα καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω στο Κίεβο.

Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μεγάλο διπλό που του λείπει

Εξαιρετική είναι η μέχρι τώρα παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Μία πορεία που ξεκίνησε τον Αύγουστο κόντρα στη Λουκέρνη και κορυφώθηκε με την πρόκριση κόντρα στη Μίλαν. Σε αυτή την πορεία ο Ολυμπιακός έχει ήδη περάσει από δύο νοκ άουτ αγώνες στα προκριματικά και από τον όμιλο με δυνατούς αντιπάλους.

Τώρα καλείται να περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου και να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη και τον Μάρτιο. Για να το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Αυτό δηλαδή που του λείπει από τη φετινή του παρουσία στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες νίκησαν εκτός έδρας τη Λουκέρνη, αλλά τα πάντα είχαν κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τη Μπέρνλι πήραν ισοπαλία (1-1), αλλά τους αρκούσε για την πρόκριση. Στη φάση των ομίλων έκανε το διπλό κόντρα στη Ντουντελάνζ με 2-0 και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Το μεγάλο διπλό δεν το έκανε, όμως σε Μιλάνο και Σεβίλλη αν και είχε φτάσει στο όριο και τα δύο παιχνίδι. Κόντρα στη Μίλαν προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα πολύ νωρίς, μόλις στο 14’ και μέχρι το 70’ κρατούσε τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1. Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ηττήθηκε 1-0 από τη Μπέτις σε ένα ματς που στάθηκε καλά. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο 0-0, αλλά προδόθηκε από τα άσχημα τελειώματα.

Είναι δύο ματς που άγγιξε τη μεγάλη νίκη, αλλά στις λεπτομέρειες δεν την πήρε. Αυτό το κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός καλείται να το κάνει στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό για να περάσει το εμπόδιο της.