Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: O Ομάρ θέλει να παίξει στην Ουκρανία!

Ο Νορβηγός δεν επιθυμεί μόνο να μπει στο αεροπλάνο για το Κίεβο, αλλά και να αγωνιστεί κόντρα στην Ντιναμό το βράδυ της Πέμπτης (21/2, 22.00). 

Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: O Ομάρ θέλει να παίξει στην Ουκρανία!

Ο Ελαμπντελαουί εδώ και τρεις μέρες δεν πονάει. Εδώ και τρεις μέρες βγάζει το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να παραπονιέται στο τέλος στον Μαρτίνς ή στο ιατρικό τιμ ότι νιώθει ενοχλήσεις.

Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Νορβηγού στην αποστολή για το Κίεβο. Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Μαρτίνς, είναι ότι βλέπει τον Ομάρ να λέει ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη και από την αρχή εφόσον το επιθυμεί ο προπονητής!

Ο Πορτογάλος τεχνικός προφανώς και θα ήθελε να έχει τον Ελαμπντελαουί στις βασικές του επιλογές. Από την άλλη όμως θα ζυγίσει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα ότι ο Ομάρ προέρχεται από 20ήμερη αποχή από τα γήπεδα, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και συν τοις άλλοις απέναντί του θα βρεθεί ο Βέρμπιτς που μπορεί να περιορίστηκε έως έναν βαθμό από τον Μεριά στο ματς του Φαλήρου, αλλά στο τέλος ο Σλοβένος εξτρέμ ήταν που έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό με το γκολ που σημείωσε για το 2-2.

Οι δύο προπονήσεις που ακολουθούν έχουν πλέον μεγάλη σημασία, με τον Ομάρ αυτή τη στιγμή να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όχι μόνο να δει το όνομά του στην αποστολή, αλλά να δει το όνομά του και στις αρχικές επιλογές του Μαρτίνς για τη ρεβάνς της Ουκρανίας.