Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Που ήταν οι χαφ του Ολυμπιακού στα δύο γκολ της Ντιναμό (pics, vid)

Τα συνολικά λάθη της αμυντικής λειτουργίας των Πειραιωτών στα δύο γκολ των Ουκρανών που τους έδωσαν τη δυνατότητα να «εκτελέσουν» από το ύψος του πέναλτι.

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Που ήταν οι χαφ του Ολυμπιακού στα δύο γκολ της Ντιναμό (pics, vid)

Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, όμως δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να πάρει σκορ ασφαλείας από την ουκρανική ομάδα. Οι Πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης πλήρωσαν πολύ ακριβά την κακή τους αμυντική λειτουργία.

Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκαν το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και σε ένα σημείο που φαινόταν πιο πιθανό να γίνει το 2-0 παρά το 1-1. Οι κακές αντιδράσεις στα μετόπισθεν όμως είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει το γκολ της ισοφάρισης για την ουκρανική ομάδα.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε τις αντιδράσεις που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση. Κυρίως να δούμε που βρίσκονταν οι δύο του χαφ και ο Ολυμπιακός εκτελέστηκε από το ύψος του πέναλτι από τον Μπουγιάλσκι. Φυσικά και η ευθύνη δεν είναι μόνο των Καμαρά, Γκιγιέρμε, αφού αναφερόμαστε σε μία φάση που τη σέντρα την έχει κάνει ο δεξιός μπακ της Ντιναμό και δεν έχει μπορέσει να τον σταματήσει κανείς.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε που βρίσκονται οι Καμαρά, Γκιγιέρμε όταν ξεκινάει η φάση του γκολ.

Εδώ μπορείτε να διαπιστώσετε την αργή επιστροφή τους τη στιγμή που ο Μπουγιάλσκι «εκτελεί» τον Ζοσέ Σα.

Το χειρότερο για τον Ολυμπιακό είναι πως και το δεύτερο γκολ είναι ίδιο με τον Βέρμπιτς να «εκτελεί» και αυτός από το ύψος του πέναλτι. Τραγικές είναι οι αντιδράσεις και των στόπερ, όμως, Γκιγιέρμε και Νάτχο πάλι δεν έχουν καλύψει τον χώρο και έχουν δώσει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό να σκοράρει.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως όταν ξεκινάει η φάση για το 2-2 ο Βέρμπιτς είναι ανάμεσα σε Γκιγιέρμε και Νάτχο, ενώ κοντά είναι και ο Καμαρά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη στιγμή που κάνει το σουτ ότι οι τρεις χαφ του Ολυμπιακού δεν έχουν ακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό, ενώ φυσικά και οι στόπερ έχουν τραγική αντίδραση.

Δείτε σε βίντεο τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός