Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης ζήτησε νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το ματς με τη Ντιναμό και απαίτησε νίκη την Κυριακή και πρόκριση την άλλη εβδομάδα.

Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης ζήτησε νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και τους είχε ζητήσει νίκη επί της Ντιναμό και επί της ΑΕΚ. Τότε είχε στηρίξει παίκτες και τεχνική ηγεσία παρά το 3-1 και την κακή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να νικήσει τη Ντιναμό Κιέβου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το τελικό 2-2 καθιστά φαβορί για την πρόκριση την ουκρανική ομάδα. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει κι άλλα γκολ, αλλά από την άλλη είχε και ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα.

Μετά το τέλος του ματς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας. Ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος με το τελικό 2-2 και στα αποδυτήρια παρέμεινε πάνω από δέκα λεπτά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε σε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και συνεργάτες και ζήτησε πρώτα απ' όλα τη νίκη επί της ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή και στη συνέχεια την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου την άλλη εβδομάδα.

Όπως γίνεται κατανοητό τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι κομβικά για τον Ολυμπιακό. Τόσο η αναμέτρηση με την ΑΕΚ όσο και αυτή με τη Ντιναμό είναι πολύ σημαντικά ματς για την ομάδα του Πειραιά που ήδη έχει τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (Λαμία, ΠΑΟΚ, Ντιναμό).