Χάτσκεβιτς: «Η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (2-2) ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς.

Χάτσκεβιτς: «Η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο»

Ο ίδιος τόνισε ότι όπως και να τελείωνε ο πρώτος αγώνα των δύο ομάδων η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Κιέβου, είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ επεσήμανε ότι δεν περίμενε τόσες αλλαγές από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

«Μου άρεσε στη δική μου ομάδα ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε, εμείς συνεχίσαμε το δικό μας πλάνο, κρατήσαμε τις θέσεις μας στο γήπεδο. Μου άρεσε και η δομή. Αυτό που είπα στους παίκτες στην ανάπαυλα, ήταν να παίξουν με σιγουριά, να κυκλοφορήσουν προς τα εμπρός την μπάλα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ οριζόντια και προς τα πίσω».

Τι πιθανότητες δίνετε πλέον για την πρόκριση στην Ντιναμό και στον Ολυμπιακό;

«Όπως και να τελείωνε το παιχνίδι, όλα θα κρίνονταν στο Κίεβο. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά οι πιθανότητες είναι 50-50».

Χθες είπατε για τον Κάνταρ ότι θα εκτιμούσατε την κατάστασή του στην προπόνηση. Δεν έπαιξε τελικά. Θα είναι διαθέσιμος στο Κίεβο;

«Αποφασίστηκε στην τελευταία προπόνηση να μην παίξει. Μας είπε και εκείνος ότι δεν μπορεί να παίξει. Θα δείξει αν θα είναι στο Κίεβο. Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται τότε».

Είστε ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Σολ;

«Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του. Πίεζε πολύ τους αμυντικούς και έκανε αυτά που του είπα».

Περιμένατε τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί με αυτή την τακτική και αυτούς τους ποδοσφαιριστές ή περιμένατε κάτι διαφορετικό;

«Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα. Όσον αφορά στο πλάνο, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ξέρει. Εμείς παίξαμε σύμφωνα με το δικό μας πλάνο».