Oλυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Ένταση Ουκρανών οπαδών με αστυνομικούς

Eπεισόδιο δημιουργήθηκε στην κερκίδα που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Oλυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Ένταση Ουκρανών οπαδών με αστυνομικούς

Περίπου 400 οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου βρίσκονται στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι φίλοι της ουκρανικής ομάδας δεν έχουν και την καλύτερη φήμη και γι' αυτό το λόγο έχουν ληφθεί και αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.

Στην κερκίδα που φιλοξενούνται οι Ουκρανοί προκλήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εντός. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση των γκλοπ τους προκειμένου να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο προκλήθηκε η ένταση ανάμεσα σε αστυνομία και Ουκρανούς. Προφανώς, όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ανεβάσουν τους οπαδούς πιο ψηλά στην κερκίδα, αφού αρκετοί βρίσκονταν πολύ χαμηλά και για λόγους ασφαλείας ήθελαν να καθίσουν στα πιο πάνω σκαλοπάτια. Κάτι τέτοιο ισχύει με όλους τους οπαδούς φιλοξενούμενων ομάδων που βρίσκονται στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" ούτε συμμετείχαν, ούτε προκάλεσαν το επεισόδιο και το επισημαίνουμε, διότι η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει με τιμωρία για το παραμικρό.