Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Γιατί ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τους Αβραάμ, Σολδάνο

Τι δείχνει η κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού να συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Ντιναμό 24 παίκτες, ακόμα και τους εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Γιατί ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τους Αβραάμ, Σολδάνο

Με ενδιαφέρον αναμενόταν η αποστολή που θα ανακοίνωνε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε σε αυτήν όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι. Με 24 παίκτες πηγαίνει στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς ο 48χρόνος κόουτς.

Στην αποστολή έχει συμπεριλάβει ακόμα και τους Αβραάμ, Σολδάνο, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο μοναδικός που έμεινε εκτός είναι ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και… τρέχει για την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε τυχαία στην κίνηση να πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το πρώτο πράγμα που χρειάζεται και έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός είναι την ενότητα και τη συσπείρωση. Εκτός από το ματς με τους Ουκρανούς υπάρχει και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενωμένος.

Με αυτή την κίνηση ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όλους τους παίκτες μαζί, να υπάρξει συσπείρωση ενόψει Ντιναμό και ΑΕΚ. Θα διανυκτερεύσουν άπαντες στον Ρέντη με τον Πορτογάλο πρώτα απ’ όλα να επιχειρεί η ομάδα του να είναι ενωμένη σαν γροθιά.

Επειδή πρόκειται για ένα «πακέτο» αγώνων που όλοι θα χρειαστούν και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως άπαντες είναι μέρος της ομάδας, είτε βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα, είτε όχι. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και παράλληλα να βγάλει και αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.