Γκιγιέρμε: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι όπως πρέπει αύριο (14/2), ώστε να νικήσει την Ντιναμό και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Γκιγιέρμε: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Γκιγιέρμε τόνισε ότι θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι καθώς η ουκρανική ομάδα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ενώ πρόσθεσε πως όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη στο συγκεκριμένο ματς και όχι στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για τη νίκη και πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν έχει δώσει επίσημα ματς για καιρό;

«Εύκολο δεν θα είναι, θα είναι δύσκολο. Δεν παίζει ρόλο ότι δεν έχουν επίσημα ματς. Μπορεί μάλιστα αυτό να είναι και πιο επικίνδυνο. Ίσως τώρα μας κρύβουν εκπλήξεις. Θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει ποιότητα είναι δυνατή ομάδα, αλλά ελπίζω ότι εμείς θα είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς μπορεί να διαχειριστεί ένας παίκτης ότι έχει δύσκολα ματς σε λίγες μέρες, καθώς ακολουθεί και η ΑΕΚ.

«Δεν σκεφτόμαστε τίποτα, εκτός από το ματς με την Ντινάμο Θέλει όλη τη συγκέντρωσή μας, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και για τον κόσμο. Άρα δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, ούτε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ούτε τίποτα. Όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί, στην αυριανή αναμέτρηση».