Μαρτίνς: «Θα δώσουμε απαντήσεις»

Η υπόσχεση του Πορτογάλου ότι ο Ολυμπιακός θα είναι εντελώς διαφορετικός στο ματς με την Ντινάμο σε σχέση με την Τούμπα. Εκτός ο Ομάρ, μέσα ο Φορτούνης.

Μαρτίνς: «Θα δώσουμε απαντήσεις»

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Ντινάμο, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε την αποφασιστικότητα της ομάδας του για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ουκρανική ομάδα και να δώσει απαντήσεις για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Θα είναι το καλύτερο φάρμακο έπειτα από μια σκληρή ήττα μια νίκη στο αμέσως επόμενο ματς;

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε σπουδαίο παιχνίδι μπροστά μας. Από το καλοκαίρι είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ, Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο ματς ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να ξεχάσουμε τι έγινε στο προηγούμενο ματς και με τη βοήθεια του κόσμου μας στο Καραϊσκάκη να πετύχουμε αυτό το στόχο που έχουμε μπροστά μας».

Πόσο σημαντικό το ματς για την πρόκριση

Δεν είναι καθοριστικό το πρώτο ματς σε αυτή τη φάση. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο ματς. Αν νικήσουμε αύριο δεν θα έχουμε προκριθεί. Παίζουμε με μια ποιοτική και δυνατή ομάδα με νέους αλλά διεθνείς παίκτες. Θα παίξουμε για το πλεονέκτημα αλλά τίποτα δεν κρίνεται από έναν αγώνα

Για Φορτούνη και Ομάρ;

«Ο Ομάρ δεν θα είναι. Ο Φορτούνης θα παίξει. Έχει επανέλθει όλα πήγαν καλά με την αποθεραπεία, έχει επανέλθει και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος να παίξει».

Πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει ένα ματς που δεν έχει εικόνα του αντίπαλου;

«Έχουμε εικόνα, μπορεί να έχει καιρό να δώσει επίσημο ματς, έχουμε δει όμως πολλά φιλικά το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι το πρώτο ματς χρονιάς, είναι ίδιος προπονητής και παίκτες, εκτός από δύο νέους, έχει ίδια φιλοσοφία με εμάς στο παιχνίδι. Έχει ποιότητα ξέρουμε το αγωνιστικό στιλ της και γνωρίζουμε πώς να την αντιμετωπίσουμε. Δεν αλλάζει κάτι από τη διακοπή, έχουμε καλή εικόνα από την Ντινάμο παρακολουθώντας την από την αρχή της χρονιάς»

Αν περιμένει αγωνιστικό εγωισμό από τους παίκτες του μετά την Τούμπα;

«Σίγουρα. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος περιστάσεων και να δώσει την απάντηση που χρειάζεται. Η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της. Θα δώσουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε, είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη κι αυτό είναι σημαντικό για τον κόσμο μας. Θέλουμε να δώσουμε όντως απάντηση, όπως έχει συμβεί από την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει».


Για το ότι ακολουθεί η ΑΕΚ

«Δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά.. Όλη η ενέργειά μας είναι στο ματς με την Ντιναμό, έναν πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς. Όλη η συγκέντρωσή μας είναι εκεί, μετά θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με την ΑΕΚ».