Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Ντιναμό!

Το ντεζαβαντάζ του Ολυμπιακού σε σχέση με τους Ουκρανούς είναι ότι δεν ήταν εύκολο να την διαβάσει λόγω του πολύ μεγάλου διαστήματος χωρίς επίσημο ματς. Ποια η πρώτη εικόνα των «ερυθρολεύκων» για την Ντιναμό.

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Ντιναμό!

Η Ντιναμό Κιέβου είναι από το απόγευμα της Τρίτης (12/2) στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πώς έχει έρθει με χαμηλούς τόνους στη χώρα μας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις εώς τώρα δηλώσεις των προπονητών ή των ποδοσφαιριστών της. Σήμερα το απόγευμα μιλάει ο προπονητής Αλεξάντρ Χάρκεβιτς και μπορεί να αλλάξει... ρότα.


Η ουσία είναι ότι η Ντιναμό προσπαθεί να «υπνωτίσει» τον Ολυμπιακό. Στα διάφορα ρεπορτάζ αναφερόταν ότι θεωρούν τους «ερυθρόλευκους» ως την ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, βάζοντας στο τραπέζι το γεγονός ότι δεν έχουν ρυθμό οι Ουκρανοί.


Από τα όσα έχουν δει στα φιλικά ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του και έχοντας ως εικόνα τα όσα έκανε η Ντιναμό στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η αυριανή αντίπαλος του Ολυμπιακού σαν να μοιάζει να είναι μία... περίεργη ομάδα.


Ένα κλαμπ που είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Σίγουρα το ντεζαβαντάζ της Ντιναμό είναι ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά το ντεζαβαντάζ του Ολυμπιακού είναι ότι ο Μαρτίνς δεν μπορεί να βγάλει και τόσο ασφαλή συμπεράσματα από τα φιλικά.


Ακόμα και στη φάση των ομίλων δεν μπορούσε να βγάλει άκρη κανένας με την Ντιναμό. Έφερε αρνητικά αποτελέσματα μέσα στο Κίεβο με αντιπάλους όπως η Αστάνα (2-2) και Γιάμπλονετς (0-1), αλλά την ίδια στιγμή πήγαινε και κέρδιζε την Ρεν στην Γαλλία (2-1)!


Πρόκειται για μία αλλοπρόσαλλη ομάδα, καθώς σε όλη τη φετινή σεζόν η απόδοσή της μοιάζει με... παλμογράφο. Μία πάνω, μία κάτω! Δεν υπάρχει μέση κατάσταση...