Στην Αθήνα η Ντιναμό Κιέβου (pics)

Έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης η αποστολή της ουκρανικής ομάδας που ήρθε από την Ισπανία όπου πραγματοποιούσε την προετοιμασία της.

Στην Αθήνα η Ντιναμό Κιέβου (pics)

Στη Μαρμπέγια της Ισπανίας πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Ντιναμό Κιέβου. Από εκεί οι Ουκρανοί «πέταξαν» για την Ελλάδα και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League.

Η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου την Τρίτη το πρωί έκανε την τελευταία της προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και στη συνέχεια αναχώρησε για την Ελλάδα και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Τρίτης οι Ουκρανοί έφτασαν στη χώρα μας και έχουν καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η Ντιναμό Κιέβου επέλεξε να μην έρθει παραμονή του αγώνα στην Ελλάδα προκειμένου να προσαρμοστεί στην πρωτεύουσα.

Η Ντιναμό Κιέβου έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στις 12 Δεκεμβρίου όταν και έχασε εντός έδρας από τη Γιάμπλονετς με 1-0 για το Europa League. Από τότε υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος Ουκρανίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ντιναμό από τα μέσα Ιανουαρίου να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει και των αγώνων της με τον Ολυμπιακό. Έπαιξε οκτώ φιλικά παιχνίδια και έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Ντιναμό Κιέβου στην Αθήνα…