Μήνυμα ενότητας από τον Καρεμπέ (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του ματς με τη Ντιναμό και της δύσκολης συνέχειας.

Μήνυμα ενότητας από τον Καρεμπέ (pic)

Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ στον φετινό Ολυμπιακό και θεωρείται ένας από τους ανθρώπους «κλειδιά», για την ηρεμία των αποδυτηρίων. Ο Γάλλος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και τον προπονητή από το καλοκαίρι και συνεχίζει να τους στηρίζει.

Από τους πρώτους που έχουν πιστέψει στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και θεωρεί μάλιστα πως μπορεί να κάνει και μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στα social media έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Ενωμένοι να γράψουμε μία νέα σελίδα. Όλοι μαζί», ανέφερε στο μήνυμα του ο Κριστιάν Καρεμπέ. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του Πειραιά στη Θεσσαλονίκη, ο Κριστιάν έχει αναλάβει τον ρόλο να διατηρήσει τους πάντες ενωμένους και αυτό είναι το μήνυμα που έχει περάσει και μέσα στην ομάδα.

Για τον Καρεμπέ είναι πολύ σημαντική υπόθεση να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύει και θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν.

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάν Καρεμπέ…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

United to write a new page!!! Oly Mazy!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις