«Μυστήριο τρένο» η Ντιναμό Κιέβου

Η ουκρανική ομάδα είχε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα φιλικά που έδωσε επί ισπανικού εδάφους μέσα στο 2019. Τι κλίμα επικρατεί στο Κίεβο.

«Μυστήριο τρένο» η Ντιναμό Κιέβου

Το απόγευμα της Τρίτης (12/2) η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου θα πατήσει στο «Ελ. Βενιζέλος». Οι διοικούντες στην ουκρανική ομάδα αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα δύο μέρες νωρίτερα από τον αγώνα, έτσι ώστε να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δικό του άνθρωπο στη Μαρμπέγια της Ισπανίας και παρακολούθησε και τα οκτώ φιλικά της Ντιναμό.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Κιέβου είχε τρεις νίκες με με Μπόχουμ (3-0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (3-0) και Βαλερένγκα (2-1), τρεις ισοπαλίες με Στεάουα (1-1), Έστερσουντς (0-0) και Μάλμε (0-0) και δύο ήττες από Σπάρτα Πράγας (2-3) και Νιου Ίνγκλαντ (1-3).

Είναι «μυστήριο τρένο» η ουκρανική ομάδα. Στα φιλικά έδειξε ότι είναι μία του ύψους και μία του βάθους. Και μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ουκρανικών ΜΜΕ, δεν υπάρχει μεταξύ άλλων και αισιοδοξία – τουλάχιστον αυτό μεταδίδουν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι – στο στρατόπεδο της Ντιναμό ενόψει των διπλών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού.

Είναι ολοφάνερο ότι οι Ουκρανοί προσπαθούν να υπνωτίσουν τους «ερυθρόλευκους» και πάνε να το παρουσιάσουν ότι δεν έχουν πιθανότητες. Στο λιμάνι φυσικά ξέρουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ο Πέδρο Μαρτίνς θα προετοιμάσει την ομάδα του με σκοπό να πάρει μία νίκη έστω και με 1-0. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή των Πειραιωτών.