Ολυμπιακός: Για Ντιναμό και... βλέπουμε ο Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει το παιχνίδι της 14ης Φεβρουαρίου με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Για Ντιναμό και... βλέπουμε ο Ομάρ

Η χρησιμοποίηση του Θανάση Ανδρούτσου σε ρόλο δεξιού μπακ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία και όχι η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο Ελαμπντελαουί δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Τούμπας (10/2, 19.30).


Εξ αρχής εκφράζονταν φόβοι για το αν θα κατάφερε να δώσει το «παρών» με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα με τον Νορβηγό, αυτό που έχει ενδιαφέρον δεν είναι τίποτε άλλο από το αν θα καταφέρει να παίξει με την Ντιναμό Κιέβου στις 14 του μηνός στο Καραϊσκάκη.


Ακόμα και τώρα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο Ομάρ θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League. Από Δευτέρα (11/2) ουσιαστικά θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.


Ο μυικός τραυματισμός του Νορβηγού θέλει ιδιαίτερη προσοχή και για αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη συμμετοχή του με κίνδυνο να πάθει κάποια υποτροπή. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά το πρώτο ματς με την Ντιναμό ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και αμέσως μετά το ταξίδι στην Ουκρανία.


Οπότε, ο Τοροσίδης θα είναι βασικός την Κυριακή (10/2) στην Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και σε επτά βράδια στο πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.