Ντιναμό Κιέβου: Ο Ντούελουντ παλεύει να προλάβει τον Ολυμπιακό

Ο 21χρονος εξτρέμ δίνει μάχη με το χρόνο για να παίξει κόντρα στην ομάδα του Πειραιά για το Europa League.

Ντιναμό Κιέβου: Ο Ντούελουντ παλεύει να προλάβει τον Ολυμπιακό

Έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της έχει χάσει η Ντιναμό Κιέβου. Ο λόγος για τον Μικέλ Ντούελουντ για τον οποίο είχε δαπανήσει το καλοκαίρι 4 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ο 21χρονος εξτρέμ τραυματίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου και οι εξετάσεις είχαν δείξει ότι είχε σπάσει τον αστράγαλο. Υπολογιζόταν πως θα επιστρέψει στη δράση σε 2-3 μήνες, αλλά η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο παίκτης μάλιστα έχει βγάλει από το πόδι τον γύψο, ενώ πλέον δεν χρειάζεται ούτε τις πατερίτσες για να περπατάει. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και προπονήσεις με μπάλα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: «Δουλεύω πολύ σκληρά προκειμένου να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στη δράση και να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι γιατροί μου έχουν πει ότι θα μείνω εκτός για 2-3 μήνες, αλλά θέλω να γυρίσω νωρίτερα. Έχουμε μπροστά μας τα πολύ σημαντικά παιχνίδια για το Europa League με τον Ολυμπιακό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου», είπε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν βρίσκεται στην προετοιμασία της Ντιναμό στην Ισπανία.