Corriere dello Sport: «Το ΟΑΚΑ είναι μια καταστροφή»
Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας για το Ολυμπιακό Στάδιο, εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα.
Η ιταλική εφημερίδα Corriere Dello Sport έκανε ρεπορτάζ σχετικά με την κατάσταση του ΟΑΚΑ, αναφορικά με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ρόμα, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.
Η κατάσταση ανακαίνισης στην οποία βρίσκεται το γήπεδο άφησε αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους του ιταλικού Τύπου, οι οποίοι στάθηκαν στην εικόνα των γερανών που υπάρχουν περιμετρικά του γηπέδου.
Αναλυτικά:
«Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι μία καταστροφή με γερανούς και κλειστές κερκίδες.
Το Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα φωτίζεται για τη Ρόμα, αλλά η ατμόσφαιρα στους τζαλορόσι είναι γεμάτη συγκέντρωση αλλά και αβεβαιότητα.
Επειδή το στάδιο δεν είναι έτοιμο για έναν τέτοιο αγώνα, οι συνεχιζόμενες κατασκευαστικές εργασίες επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο στο μισό στάδιο, και η ορατότητα του γηπέδου είναι πολύ κακή από τις κερκίδες.
Υπάρχουν ακόμη και γερανοί δίπλα στο γήπεδο».