Ο Χατσερίντι αναλύει τον Ολυμπιακό

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε ουκρανικά Μέσα για τους Πειραιώτες και στάθηκε στη δύναμη που αντλούν από τον κόσμο τους.

Ο Χατσερίντι αναλύει τον Ολυμπιακό

Η Ντιναμό Κιέβου θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League και ένας άνθρωπος που τη γνωρίζει πολύ καλά είναι ο Χατσερίντι. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει τόσο τη Ντιναμό όσο και τους Πειραιώτες και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει την άποψη του στους συμπατριώτες του.

Ο στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στο football24.ua και στάθηκε στη δύναμη που δίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην ομάδα του. «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βγάζουν μπροστά την ομάδα τους, της δίνουν μεγάλη ώθηση», υπογράμμισε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στις δυνατότητες του Ολυμπιακού τόνισε: «Είδα τον Ολυμπιακό στο ματς με την Μίλαν, αλλά έχω και εικόνα από τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή επίθεση, γρήγορα άκρα και επιθετικογενείς μέσους. Παίζουν πολύ καλά, θέλουν να έχουν την κατοχή της μπάλα», ήταν τα λόγια του.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Πειραιώτες ο Χατσερίντι τόνισε: «Το στιλ ποδοσφαίρου τους είναι επιθετικό, με συνεχή πίεση, ενώ κάνουν πολλές επιθέσεις από τις δύο πτέρυγες».